AKTUALITETET - DARDANIA

Suchen
 DARDANIA
Direkt zum Seiteninhalt

Hauptmenü:

AKTUALITETET

AKTUALE
INFO DARDANIA: KËTU I GJENI NJOFTIMET DHE INFORMATAT RRETHË AKTIVITETEVE TË SHOQËRISË


Të nderur anëtar, të nderuar vizitor të faqes sonë, PËRSHËNDETJE *** Ushtrimet mbahen sipas orarit të paraparë,  çdo të premte edhe ate: grupi i mesëm prej orës 19:00 - 20:30, grupi i të rriturëve prej orës: 20:45 - 22:45 dhe orkestra prej orës 20:00 - 22:00 , kurse  të shtuneve prej orës 10:00 - 13:00, rezervë për përforcime *** Stafi realizues i SH.K.A "DARDANIA", ju dëshiron  gjithë të mirat në jetë.

KONCERTET, FESTIVALET, TERMINET,  DASMAT  DHE FESTAT KOMBËTARE, SHOQËRORE E FETARE
  


*******************************************************


 

***************************************************
*************************************
EMISIONI NË RTK-SAT DHE INAUGURIMI I SHTATORËS SË NËNË TEREZËS NË WINTERTHUR
INAUGURIMI I SHTATORËS SË NËNË TEREZËS NË WINTERTHUR
28 NËNTORI 2017 NË WINTERTHUR
17 SHKURTI 2017 NË SCHLIEREN
FESTIVALI NË VOLKETSWILL 2016
KONCERTI NË SINGEN TË GJERMANISË
DASMAT DHE AHENGJET FAMILJARE
28 NËNTORI 2015 NË WINTERTHUR TË ZVICRËS
PIKNIKU I SH.K.A " DARDANIA" NE SHTATOR 2015
FESTIVALI FOLKLORIK I GJIROKASTËS 2015 DHE SH.K.A "DARDANIA"
20 VJETORI I SHOQËRISË DHE CA FOTO TË KËSAJ DATE TË RËNDËSISHME
PARAQITJA E GRUPIN TË FËMIJËVE NË FESTËN E KOMBEVE NË ZUG
PARAQITJA E SH.K.A "DARDANIA" NE FESTEN E PERBASHKËT NË HORGEN ME 02 MARS 2014
 
PREZENTIMI PARA ZVICERANEVE NË USTER DHE DISA NGA FOTOT E RASTIT
DASMAT NË DIASPOR, DHE SH.K.A "DARDANIA" ME GRUPET E VALLEVE DHE ORKESTRËS 2012
FESTIVALI " HASI JEHON" 2012 DHE SH.K.A "DARDANIA" ZURI VENDIN E PARË, SI DHE VESHJEN MË TË DALLUAR TË FESTIVALIT
FESTA E 28 NËNTORIT
 
 
Zurück zum Seiteninhalt | Zurück zum Hauptmenü