FORMULARI - DARDANIA

Suchen
 DARDANIA
Direkt zum Seiteninhalt

Hauptmenü:

FORMULARI

KONTAKTI
FORMULARI I REGJISTRIMIT DHE INFORMATAT

Në formularin e më poshtëm, ju mund të shënoheni dhe nëse jeni të interesuar me u anëtarësua apo me ndihëmua Shoqërinë Kulturore dhe Artistike " DARDANIA",   ne me dëshirë ju mirëpresim dhe ju informojmë për të gjitha pyetjet tuaja.
Kuptohet po këtu mund të jepni edhe përshtypjet tuaja, për punën tonë, natyrishtë se edhe kritikat i pranojmë me dëshirë, por nuk lejohet tejkalimi i etikës së të shprehurit me banalitete të ndryshme.
Ju falenderojmë në mirëkuptim.
Të mendojmë për ardhëmërin tonë, për fëmijët tanë.

Stafi i SH.K.A "DARDANIA"

WINTERHUR

 
 
 
 
Zurück zum Seiteninhalt | Zurück zum Hauptmenü