KONCERTET - DARDANIA

Suchen
 DARDANIA
Direkt zum Seiteninhalt

Hauptmenü:

KONCERTET

GALERIA
INAUGURIMI I SHTATORËS SË NËNË TEREZËS NË WINTERTHUR
GJIRIMET NË NATYRË 2017
KONCERTET E FUNDIT
ALBUMI I FESTËS SE 28 NËNTORIT 2016 NE WINTERTHUR TE ZVICRËS
GJIRIMET DHE ZËRIMI NË LOKALET E SH.K.A "DARDANIA" NË WINTERTHUR
ALBUMI I PIKNIKUT NË FUNDJAVËN E SHTATORIT 2015
ALBUMI I FESTIVALIT TË GJIROKASTRËS 2015 DHE SH.K.A " DARDANIA" NË WINTERTHUR
FOTO ALBUMI I 20 VJETORIT TË SHOQËRISË, MBAJTUR MË 06.12 2014 NË WINTERTHUR
ALBUMI I PARAQITJES NË FESTËN E KOMBEVE NË ZUG MË 06.09.2014
PREZENTIMI PARA ZVICERANËVE MË 07.09 13 NË USTER DHE ALBUMMI I PARAQITJES SONË
KONCERTI I PËRBASHKËT I SH.K.A " JAHI HASANI" DHE SH.K.A " DARDANIA"
FESTA E 100 VJETORIT TË PAVARËSISË NË KUADËR TË TRI AMBASADAVE TONA NË BERN
FESTA E 100 VJETORIT TË PAVARËSISË SË SHQIPËRISË NË LUGANO MË 10 NËNTOR 2012
FESTIVALI HASJI JEHON 2012 DHE VENDI I PARË SI DHE VESHJA MË DALLUAR E FESTIVALIT
DORËZIMI I SHTËPISË SË SHABAN SPAHIUT DONACION HUMANITAR I SHOQËRISË
FESTIVALI I DARDANËS, DHE DY QMIMET, PËR TEKSSTIN MË TË MIRË, DHE VESHJEN MË TË MIRË
KONCERTI ME RASTIN E GRUMBULLIMIT TË NDIHMAVE HUMANITARE
AKTIVITET NGA FESTA E PELIVANËVE NË WEINFELDEN MË 03.06.2012
 
Zurück zum Seiteninhalt | Zurück zum Hauptmenü