ME NE - DARDANIA

Suchen
 DARDANIA
Direkt zum Seiteninhalt

Hauptmenü:

ME NE

KONTAKTI
Adresa e Shoqërisë Kulturore dhe Artistike "DARDANIA" është:

SH.K.A "D A R D A N I A" 
Oststrasse 33
8400 Winterthur
Mobil: +41 79 672 41 82


Shefqet Cakolli - Kryetar,
Nat: 079 672 41 82

                       

Hamit Shillova
Udhëheqës i orkestrës

Albulena Kqiku - Cakolli, koreografe 
 Aurora Ismaili,  asistente

Muhamet Kqiku, koreograf

Adresa e ushtrimeve:

MOJAWI - Kuba21,
Kronaustrasse 21,
8404 Winterthur

Orari i ushtrimeve:

Të premteve:

Prej orës 19:00 - 20:30 grupi i të vegjëlve
Prej orës 20: 45 - 22:45 grupi i të rriturëve
Prej orës 20:00 - 22:00, grupi i orkestrës

Të shtuneve:
Prej orës 10:00 - 12:00 rezervë për fillestar

XHIROLLOGARIA
MIGROSBANK
8401 WINTERTHUR
ALBANISCHER KULTURVEREIN
"DARDANIA"
DES KANTONS ZÜRICH

KONTO:
168028036061
IBAN NR.-:
CH26 0840 1016 8028 0360 6

POSTKONTO:
80-533-6
 
 
Zurück zum Seiteninhalt | Zurück zum Hauptmenü